Alarmfase 3 tijdens een eerder buitenlandtripje naar Berlijn. (foto: Alarmfase 3)
Alarmfase 3 tijdens een eerder buitenlandtripje naar Berlijn. (foto: Alarmfase 3) Foto: Alarmfase 3

Stem Alarmfase 3 naar

Blow! to Woodstock!

LINGEWAARD - De muzikanten van Alarmfase 3 zijn geselecteerd als halve finalist van BLOW! To Woodstock op 10 juli in Kerkrade. Ze zijn in de race voor een optreden voor 2000 man (mits dat gezien de coronamaatregelen tegen die tijd mogelijk is) tijdens het blazersfestival in Limburg.


De winnaar van dit festival mag optreden tijdens het Woodstock der Blasmusik 2022 in Oostenrijk. Om het podium van Blow! to Woodstock te halen, heeft Alarmfase 3 de stemmen van iedereen uit Bemmel en omgeving nodig!


Woodstock der Blasmusik is – zoals de naam misschien al verraadt – een vierdaags festival dat volledig draait om blaasmuziek. In het Oostenrijkse Ort im Innkreis verzamelen zich ieder jaar zo’n 60.000 blaasmuziekliefhebbers op een groot festivalterrein. Het is het Pinkpop van de blaasmuziek. Sinds 2019 organiseert Blow! samen met hun partnerfestival Woodstock der Blasmusik een wedstrijd.

Alarmfase 3 is het enige dweilorkest dat geselecteerd is; de andere halve finalisten bestaan onder andere uit jazzbands, kapellen die Egerländermuziek maken, big band-achtige formaties en een saxofoonkwartet. De muzikanten voelen de druk en willen de dweil-eer graag hoog houden!

Stem Alarmfase 3 naar het optreden in Kerkrade door tussen 22 april en 1 mei te stemmen via www.blowbywmc.nl.