Afbeelding
Foto:

Tijdens zon- en feestdagen in april en mei open


Volop topplanten én potten bij Kwekerij Gerritsen

HUISSEN - Anita en Wilbert van Kwekerij Gerritsen stonden te popelen om open te gaan. In april en mei dan ook maar meteen op alle zon- en feestdagen. Met een grote keuze in eenjarige planten. Nieuw: potterie en het uitgebreide assortiment vaste planten. Veel moois voor Moederdag!



Mama’s verdienen eigenlijk dagelijks wel verwennerij, maar op die ene dag in het jaar meer dan ooit. Zondag 9 mei is het zover. En van een fleurige verrassing van Kwekerij Gerritsen wordt iedere moeder blij. Moeite met kiezen uit het enorme assortiment eenjarige – en vaste planten in de kas aan de Polseweg 23 in Huissen? Kies dan voor een cadeaubon!
,,Andere tip voor een geschenk: iets uit de collectie potterie, helemaal nieuw’’, vertelt Anita Gerritsen. Er is voldoende tijd en gelegenheid om de presentjes voor moeders (of juist voor jezelf!) te bemachtigen. ,,Wij zijn in april en mei op zon- en feestdagen geopend! Dus ook tijdens Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren.’’

Veilig shoppen
Zowel planten als potten zijn in alle prijsklassen te verkrijgen, al vanaf 35 cent. Wilbert: "Onze planten komen van eigen opkweek, zodat we de kwaliteit ervan zo goed mogelijk kunnen beheersen. April is trouwens de maand bij uitstek om het perkgoed in uw tuin te zetten.'' Van groenteplantjes en kleurrijke hangpotten tot kuipplanten en stekgoed, het ruime assortiment van Gerritsen is zeer de moeite waard eens te komen bekijken. Via een virtuele 360 graden tour op www.kwekerijgerritsen.nl kan vooraf al een blik worden geworpen in de kassen. Daar is ruime parkeergelegenheid en met een aparte in- en uitgang en eenrichtingsroute is het er veilig shoppen. "Bel ons gerust, op 026 3251933, voor meer informatie. Houd ook onze Facebook-pagina in de gaten voor actuele zaken en aanbiedingen.''
Een laatste cadeautip: neem je eigen bloembak mee en laat deze door het team van Kwekerij Gerritsen vullen met de mooiste en fleurigste planten. Deze service is maar één euro.