Woning Zilverkamp. (foto: Woningwaard)
Woning Zilverkamp. (foto: Woningwaard) Foto: Woningwaard

Webinar (2) over De Zilverkamp aardgasvrij

HUISSEN - Werkgroep Duurzaam Zilverkamp en Lingewaard Energie bieden bijna 1.000 woningeigenaren een advies op maat van Woningwaard. 93 bewoners hebben hier al gebruik van gemaakt. De maatwerkadviezen worden gratis aangeboden. Met een maatwerkadvies krijg je inzicht in welke energiebesparende maatregelen bij de eigen woning passen.


Tijdens een webinar geeft Woningwaard tekst en uitleg op het maatwerkadvies. Wat staat er het online advies? Hoe kan je aan de slag met het stappenplan? De webinar is op woensdag 29 april van 20.00 tot 21.15 uur. De organisatie is in samenwerking met de gemeente Lingewaard, energiecoöperatie Lingewaard Energie, Duurzaam Zilverkamp en het adviesbureau Woningwaard.

De webinar is bedoeld voor de woningeigenaren van 20 woningtypes die toegang hebben tot een maatwerkadvies. Zij hebben hierover een brief in de brievenbus gekregen. Wil je zien of jouw woningtype één van de types is? Kijk dan op www.woningwaard.nl/zilverkamp.

Webinar bijwonen? Tijdens de webinar ben je als bezoeker niet met camera zichtbaar of hoorbaar. Je kunt via een chatfunctie je persoonlijke vragen stellen. Deze worden de volgende dag door een adviseur van Woningwaard beantwoord.

Op de website www.woningwaard.nl/zilverkamp staat hoe je op 29 april om 20.00 kunt deelnemen aan de webinar.