Koningsdag in Bemmel

BEMMEL - Helaas kan ook dit jaar in verband met het corona-virus geen Koningsdag gevierd worden in Bemmel. Is er dan helemaal niets te beleven op die dag? Gelukkig wel!


"In Hét Gemeente Nieuws van vorige week lazen wij dat er een Koningssportdag wordt georganiseerd en een online kleedjesmarkt. Ook mogen kinderen op een kleedje voor hun eigen huis spulletjes verkopen. Als ze dat doen zouden wij het leuk vinden als daar foto’s van naar info@oranjecomitebemmel.nl worden gestuurd. Wij plaatsen ze dan op de website en Facebookpagina."

Alle kinderen op de basisscholen in Bemmel krijgen van het Oranje Comité Bemmel-Ressen een verrassing (een appel en een zakje chips) voor bij de Koningsspelen. En zoals ieder jaar bezorgd het comité plantjes voor de bewoners van verzorgingshuis Liduina en verpleeghuis De Lingehof.

Zodra het mogelijk is organiseren wij de prijsuitreiking van de tekenwedstrijd van de lampionoptocht. De prijswinnaars krijgen daarvoor een persoonlijk bericht. "En volgend jaar in 2022 hopen wij weer op een mooie traditionele Koningsdag! Daar hebben wij wel vrijwilligers voor nodig! Bij belangstelling graag daarvoor aanmelden op ons contactadres: info@oranjecomitebemmel.nl."