Webinar over maatwerkadviezen Zilverkamp

HUISSEN - Tijdens een webinar op 29 april geeft bureau Woningwaard tekst en uitleg over het maatwerkadvies. Voor bijna duizend woningeigenaren in de Zilverkamp staat een advies op maat klaar. 93 bewoners hebben hier al gebruik van gemaakt. Met een maatwerkadvies krijgen mensen een stappenplan om te komen tot een comfortabel en energiezuinige woning.


In het webinar legt bureau Woningwaard uit wat er in het online advies staat. En hoe mensen met de resultaten zelf aan de slag kunnen. Hoe de toekomst er voor de woning of de wijk er ook uit ziet, een warmtenet of een eigen voorziening, het is goed om een gedegen advies te hebben. Dan kunnen bewoners zelf plannen wat men wanneer wilt doen. De webinar is op woensdag 29 april van 20.00 tot 21.15 uur. Het is bedoeld voor de woningeigenaren van 20 woningtypes die toegang hebben tot een maatwerkadvies. Zij hebben hierover een brief in de brievenbus gekregen. Meer informatie staat op www.woningwaard.nl/zilverkamp. Tijdens de webinar zijn bezoekers niet met camera zichtbaar of hoorbaar. Vragen kunnen anoniem gesteld worden en deze worden die avond of de volgende dag door een adviseur van Woningwaard beantwoord.

De organisatie is een samenwerking van coƶperatie Lingewaard Energie, Duurzaam Zilverkamp, gemeente Lingewaard en het adviesbureau Woningwaard. De maatwerkadviezen worden gratis aangeboden. Op de website www.woningwaard.nl/zilverkamp staat hoe je op 29 april om 20.00 kunt deelnemen aan de webinar.