Tentoonstelling 50 jaar Bevelanders. (foto: Bevelander Muzikanten)
Tentoonstelling 50 jaar Bevelanders. (foto: Bevelander Muzikanten) Foto: Bevelander Muzikanten

De Bevelander quiz!

HUISSEN - Wat weet u over 50 jaar blaaskapel De Bevelander Muzikanten? Dat wil de kapel zelf ook wel weten en daarom is er een quiz opgesteld waar u aan kunt mee doen.


"Heeft u daar zin in? Ga dan naar website www.debevelanders.nl en ga naar het vragenformulier. Na het invullen kunt u het formulier insturen naar e.mail: tinyenfrank@gmail.com. U heeft tot 1 juli de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen in juli bericht. Er zijn drie leuke prijzen te winnen.

Veel antwoorden op de quizvragen kunt u terug vinden als u de tentoonstelling gaat bekijken die over 50 jaar Bevelanders staat uitgestald in de vitrines van de voormalige raadzaal aan de Langekerkstraat in Huissen. Deze tentoonstelling duurt nog tot 1 augustus.


Plannen voor 2021

Als we uitgaan van de routekaart van de regering dan mag je er vanuit gaan dat het geplande jubileumconcert op 10 oktober in de Zandse Kerk door gaat. De muzikale voorbereidingen hiervoor gaan nog voor de zomer van start. De kapel wil een prachtig concert houden en hoopt op een samenwerking met het Betuws Seniorenorkest en mogelijk nog met een of meer lokale artiesten.

Ook is er het plan om aan het eind van het jaar een tweede concert te verzorgen. Wanneer en waar dit gaat gebeuren is nog niet bekend. Blijf hiervoor de berichten over 50 jaar Bevelander Muzikanten in Hét Gemeente Nieuws volgen.