(foto: Marc Roos)
(foto: Marc Roos) Foto: Marc Roos

Obdam Financieel Advies/RegioBank Haalderen gaat verhuizen!

BEMMEL - Obdam Financieel Advies is een kantoor met persoonlijke aandacht voor al haar klanten. Sinds eind 2019 heeft zij ook een kantoor in Bemmel. Tot dusver werden alle RegioBank- en verzekeringszaken vooral uitgevoerd op het kantoor in Haalderen. Voor menigeen was dit rustieke pand inmiddels een herkenningspunt geworden.


Vanaf 1 mei 2021 gaat het kantoor in zijn geheel verhuizen naar Bemmel. In Haalderen zal het kantoor haar deuren sluiten. Alle activiteiten zullen vanuit Bemmel plaatsvinden. Dus ook alle zaken voor RegioBank, inclusief kasfunctie en verzekeringen vinden in het vervolg vanuit hier plaats.

Daarnaast adviseren en bemiddelen wij nog steeds op het gebied van hypotheken, financieringen en financiƫle planning. Dit doen wij voor zowel particuliere-, als zakelijke relaties.


"Met RegioBank willen wij ook graag uw buurtzame bank zijn. In Bemmel kunt u zoals gewoonlijk voor al uw vragen binnen lopen. In verband met de coronaregels is het momenteel wenselijk dat er van tevoren een afspraak wordt gemaakt. Aan onze service verandert uiteraard niets en wij staan natuurlijk altijd graag voor u klaar.

Ons kantoor in Bemmel is gevestigd aan de Klappenburgstraat 1a, 6681 XN Bemmel. Telefoon 0481 464855. Onze overige gegevens blijven ongewijzigd.

Mocht u in de gelegenheid zijn, dan ziet het team van Obdam Financieel Advies: Marijn, Natasja, Rinus, Rianne, Teun, Annemarie en Loes, u graag een keer op kantoor."