Een bloei met gemak tot het najaar. (foto Sjaak Veldkamp)
Een bloei met gemak tot het najaar. (foto Sjaak Veldkamp) Foto: sjaak veldkamp

Zeg het zonder hoofdbrekens met zomerbloeiers

GENDT - Mannen opgelet; een passend cadeau zoeken voor Moederdag hoeft echt geen hoofdbrekens te kosten. Bert van Deelen van Kwekerij Arnhem – Nijmegen is er helemaal uit. “Laat je gevoelens zien met bloemen van kwaliteit. Dus met onze prachtige zomerbloeiers.” Hier kun je mee thuis komen, zegt hij met trots.


In zijn kassen aan de Hegsestraat in Gendt staan en hangen ze er uitnodigend bij. “Onze zelfgekweekte zomerbloeiers staat aan het begin van een weelderige bloeiperiode.” Er is ruime keus uit de naar schatting 30 soorten zomerse bloemen. In een deskundig gekozen kleurenmix zijn ze in potten gezet. De kwekerij geniet hiermee landelijke bekendheid. Hij garandeert dat het moederdaggeschenk tot in het najaar blijft bloeien. Verzorging is daarbij minimaal, zegt de specialist. “Wij zijn gespecialiseerd in zomerbloeiers in potten met een uniek waterreservoir. Het vraagt de hele zomer zéér weinig onderhoud, terwijl de bonte zomerbloeiers krachtig en veel langer bloeien.” De hang- en staande plotten met waterreservoir zijn in verschillende modellen verkrijgbaar.

Kwekerij Arnhem – Nijmegen aan de Hegsestraat 34 in Gendt, 06 23947551. Kijk voor meer info op www.kwekerijarnhemnijmegen.nl, inclusief een webshop.