Afbeelding
Foto:

Huissense schoonheidssalon

hoort bij de top 3 van Nederland!

HUISSEN - Perfect Skin & Beauty uit Huissen is bij de top 3 van de Beauty Awards geëindigd in de categorie ‘New Comer of the Year’. Wendy Meyer staat aan het roer van de Huissense schoonheidssalon. “De Beauty Award is dé vakprijs voor schoonheidsspecialisten”, legt Wendy uit.


Je wordt in het hele proces door een onafhankelijke jury genomineerd. Je wordt niet alleen beoordeeld op de behandelingen, maar op het totaalplaatje. Het is de hoogst haalbare prijs die je kan winnen.

Wendy deed mee en bereikte de top 3 van Nederland. Hier is zij natuurlijk enorm trots op. Het bedrijf is per september 2020 gevestigd aan de Vierakkerstraat 40 in Huissen. Ondanks Corona en de lockdown groeit het bedrijf en heeft Wendy al heel veel gasten geholpen.

Wendy mag zich met trots Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie noemen. Na het succesvol afronden van de HBO conform geaccrediteerde Masterclass Opleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten bij U-Consultancy, heeft zij haar diploma behaalt en behoort nu tot de absolute top in de huidzorg.

Een Medisch Schoonheidsspecialist is gespecialiseerd in het bieden van verantwoorde huidzorg volgens medische richtlijnen en kunt u herkennen aan het kwaliteitslabel Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®. Het kwaliteitskeurmerk betekent dat de Medisch Schoonheidsspecialist onafhankelijk is opgeleid volgens de medische richtlijnen van gespecialiseerde huidbehandelingen (zoals acne, medische camouflage en ontharingstechnieken) en heeft een belangrijke signaalfunctie bij verschillende huidaandoeningen.

Om de plek in de top 3 van Nederland te vieren heeft Wendy de speciale ‘Glowing Beauty Award 2021 arrangement’ ontwikkeld. Deze mooie glow behandeling bestaat uit de Easy Droxy peel behandeling waarbij je direct een mooie glow krijgt. Dit wordt dan ook de Party Peel behandeling genoemd. Voor de peeling worden je wenkbrauwen geëpileerd en geverft en je krijgt een bindweefelmassage van je gezicht en decolleté. Je gaat stralend en met een fantastische glow de deur uit. Je betaalt nu tijdelijk 125,00 in plaats van195,00 euro.

Bij deze speciale behandeling krijg je ook een Peel2Glow giftset ter waarde van 52,50 euro cadeau. Een Peel2Glow-giftset die ideaal is om zelf thuis mee aan de slag te gaan. Eigenlijk een ‘spa treatment in eigen huis’.

Vierakkerstraat 40, Huissen • 026 7853800 • 06 53306334

wendy@perfectskinenbeauty.nl • www.perfectskinenbeauty.nl