Afbeelding
Foto:

Bloemenkwekerij Jos Mom: kwaliteit tegen de laagste prijs

Maak moeder blij met bloemen van Jos Mom!

HUISSEN – Wat geven we moeder op Moederdag? Dat is een vraag, die snel beantwoord kan worden: bloemen voor op terras, balkon of tuin! Bloemen rechtstreeks uit de kassen van de kweker, die weet wat kwaliteit is. Kom kijken naar een grote variatie aan planten. Je maakt er moeder blij mee! En jezelf ook, want ze zijn bij Jos Mom als vanouds supergoedkoop.


Met moederdag wordt elke moeder in het zonnetje gezet. Zeker dit jaar verdient ze wat extra’s. Wat te denken van een Bougainville, een Sundaville of een prachtige Hortensia van bloemenkwekerij Jos Mom? Een topper is dit jaar de Sundaville, die slechts 9,95 kost. Volgens de bloemenkwekerij nergens goedkoper te krijgen. De plant is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren en één meter hoog.

Je kies er weer uit honderden soorten zomerbloeiers. De collectie bestaat onder andere uit meer dan honderd prachtige balkon- en terrasplanten. Zoals de Begonia, knolbegonia, Petunia, Million Bells, Bacopa, Dahlia, Vlijtig Liesje, Lobelia, Margriet en Surfinia. Zomerbloeiers voor slechts één euro per stuk, en bij tien stuks ook nog eens twee gratis!


Met planten van Jos Mom haal je liefde en passie in huis. De planten zijn dit jaar van een allerhoogste kwaliteit. Je krijgt er bovendien goede onderhouds- en verzorgingstips bij. Kijk maar eens op de website www.bloemenkwekerij-jos mom.nl.

Bloemenkwekerij Jos Mom is met twee vestigingen zeven dagen per week van 9.00 - 17.00 uur geopend. Aan Kamervoort 60a / De Geer 20 (achter Jansen Totaal) en aan de Papesestraat 4a in Huissen.