Afbeelding
Foto:

De Hypotheekshop Lingewaard

heeft haar deuren geopend!

HUISSEN - Altijd een duidelijk verhaal, zo luidt de slogan. En dat is dan ook wat de nieuwe vestiging van De Hypotheekshop Lingewaard in Huissen typeert, want de adviseurs Mike Steentjes en Pascal Heemskerk bieden jou een persoonlijk hypotheekadvies aan en beantwoorden met plezier iedere financiële vraag met een duidelijk en passend antwoord. De Hypotheekshop Lingewaard heeft per 1 mei haar deuren geopend!


Mike: “De woningmarkt staat tegenwoordig onder hevige druk en daarom vinden wij het des te belangrijker dat jij weet waar jouw kansen liggen en hoe je deze kunt benutten. Of je nou al jarenlang in het bezit bent van een hypotheek of daar voor het eerst mee te maken krijgt als starter, je bent bij ons aan het juiste adres!”

“Door onze jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken en verzekeringen, werken wij volledig onafhankelijk met vrijwel alle aanbieders op de markt en hebben wij geen voorkeur voor bepaalde hypotheken of banken”, aldus Pascal. Dit is een belangrijk onderscheid van hoe bijvoorbeeld andere financiële organisaties te werk gaan. Zo kunnen wij een hypotheek vinden die bij jou past en ook bij jou blijft passen in de toekomst. Maar ook op momenten dat jij jouw hypotheek zou willen oversluiten, je vragen hebt over een toekomstige verbouwing of je even niet weet wat jij met jouw overwaarde zou kunnen doen; wij zitten al voor jou klaar. Een afspraak maken is daarom zo geregeld. En het wordt nog mooier, de eerste afspraak nemen wij namelijk voor onze rekening. We horen of zien je daarom graag snel, telefonisch of bij ons op kantoor aan de Stadswal Noord 1 te Huissen!"