Dierenpark Haalderen. (foto: Herman Hendriks)
Dierenpark Haalderen. (foto: Herman Hendriks) Foto: Herman Hendriks

Cheque Lingewaard Doet

voor Dierenpark Haalderen?

HAALDEREN - Alle bewoners van Haalderen en Bemmel krijgen deze week uit naam van Lingewaard Doet een cheque van tien euro. Deze actie was twee jaar geleden ook al en vele mensen wisten toen niet hoe dit werkte. Deze cheque kunt u doneren aan een opgegeven project bij Lingewaard Doet, waar het Dierenpark Haalderen er een van is.


Er is voor het Dierenpark Haalderen een pomp aangevraagd. Zo kunnen de vrijwilligers die de dieren verzorgen ook het gras besproeien en makkelijk water tappen. De pomp is vorig jaar aangevraagd en het ziet er naar uit dat die deze
lente geleverd wordt.

Waarom dan de vraag om uw cheque te doneren? Omdat de kosten van deze pomp na een jaar hoger zijn dan vorig jaar. We proberen het met de door u gedoneerde cheques dit probleem op te lossen. Dus gebruik uw cheque hiervoor. De beschrijving hoe u deze online kunt doneren staat erbij. Vindt u dit ingewikkeld, dan komen wij deze ook persoonlijk bij u ophalen. Bel dan 06 57786004! Alle dieren uit het Dierenpark Haalderen zullen daarvoor dankbaar zijn!