Afbeelding
Foto:

Lekker buiten spelen kan bij Theaterschool Theater&Zo!

HUISSEN - Sta jij te popelen om in een leuke groep te zingen, dansen en/of toneel te spelen of wil jij weten of dat iets voor jou is? Probeer dan eens een gratis les bij Theaterschool Theater&Zo. En wie weet kan jij daarna wel wekelijks genieten van leuke, leerzame toneel, zang en/of musical lessen en sta jij over een paar lessen in een prachtige voorstelling te stralen.


Individuele aandacht, plezier en ontwikkeling staan centraal bij de lessen van Theaterschool Theater&Zo. We hebben lessen voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met volwassenen en alle lessen worden gegeven door een professioneel theaterdocent die is afgestudeerd aan de hogeschool voor de kunsten ArtEZ. De lessen vinden nu nog buiten plaats maar wellicht alweer heel snel binnen.

Voor de precieze locatie, vragen of aanmelding kunt u contact opnemen via info@theaterschooltheaterenzo.nl of via 06 23916629. Benieuwd? Neem eens een kijkje op onze website en/of Facebook voor foto's van de voorstellingen van afgelopen seizoen of bekijk onze promo video om een impressie te krijgen en kom een keertje vrijblijvend meedoen. Inschrijven kan via www.theaterschooltheaterenzo.nl.