Afbeelding
Foto:

Gezond afvallen en

blijven genieten met leefstijlcoaching

LINGEWAARD - Sinds januari 2021 is Josefien Bouwmeister actief als leefstijlcoach en voedingsdeskundige in de gemeente Lingewaard. Vanuit haar praktijk bij Laco in Bemmel biedt zij onder andere 'Coaching op Leefstijl' (CooL) aan, één van de drie Gecombineerde Leefstijlinterventies. Naast het CooL-programma kun je bij haar terecht voor particuliere leefstijlcoaching en voedingsadvies.


Josefien: “Juist in deze tijd is het belangrijk om te werken aan je gezondheid en weerstand. Daar pluk je later de vruchten van.” Dat dit leeft onder de inwoners van de gemeente Lingewaard is goed te merken. In de afgelopen maanden wisten veel mensen de weg naar de praktijk te vinden. Bij leefstijlcoaching wordt de focus gelegd op meerdere gebieden: voeding en beweging, maar ook slaap, stress en ontspanning.

Bij CooL gaat het om duurzaam veranderen onder begeleiding van een leefstijlcoach. Josefien: “Het leefstijltraject duurt twee jaar en bestaat uit een combinatie van individuele gesprekken en interactieve workshops. Het traject wordt vergoed vanuit de basisverzekering zonder eigen risico voor mensen met een BMI hoger dan 25 en aanvullende gezondheidsrisico’s óf met een BMI van 30 of hoger. Het programma is bewezen effectief voor gemotiveerde deelnemers.”


Particuliere coaching

Wil jij weer lekker in je vel zitten maar kom je niet in aanmerking voor het CooL-programma of volg je liever een individueel traject? Dat kan! Ook dit wordt vaak deels vergoed als je aanvullend verzekerd bent.

Aanvullende informatie: Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Kijk voor informatie op www.josefienbouwmeister.nl of bel 06 24702369.