Afbeelding
Foto:

Voucher voor nieuwe portofoons

bij Verlichte Optocht Gendt

GENDT - "Na een moeilijk jaar voor iedereen waarin het coronavirus de wereld in haar greep hield, hopen wij als optochtcommissie op zondagavond 27 februari 2022 de 20e editie van de Verlichte Optocht in Gendt te mogen organiseren."


"Om de veiligheid van toeschouwers en deelnemers te kunnen garanderen is een goede communicatie met de verkeersregelaars erg belangrijk. Onze portofoons zijn verouderd en aan vervanging toe. We willen graag nieuwe portofoons aanschaffen om de optocht veilig te kunnen blijven organiseren. Dit is een behoorlijke kostenpost en hierin zouden we graag een stukje ondersteuning krijgen door middel van waardecheques uit Lingewaard.


Dinsdag 18 mei ontvangen alle huishoudens in Gendt, Angeren, Haalderen, Bemmel en Ressen een waarde-cheque van Lingewaard Doet ter grootte van tien euro. Deze cheque kunt u doneren aan één van de initiatieven die staan vermeld op www.lingewaarddoet.nl. Wilt u ons initiatief steunen, doneer uw cheque dan aan ons initiatief: 'Nieuwe portofoons Verlichte Optocht Gendt'.


Deze week ontvangen alle huishoudens in Gendt namens Stichting Verlichte Optocht Gendt ook een envelop in de brievenbus waarmee u de Lingewaard Doet cheque kunt deponeren in de bus bij Schoenmakerij Nico Jansen in Gendt. We willen de cheque ook bij u op komen halen als u ons initiatief wilt ondersteunen, bel dan naar 06 51702469 of 06 46002670. U kunt ook een mail sturen naar: verlichteoptochtgendt@hotmail.nl."