Bestuur van stichting deBol. (foto: Ed van Eechoud)
Bestuur van stichting deBol. (foto: Ed van Eechoud) Foto: Ed van Eechoud

Cheque doneren aan deBol?

LINGEWAARD - In week 20 ontvingen alle adressen in Bemmel, Ressen, Haalderen, Angeren en Gendt een voucher voor de actie van de Gemeente Lingewaard: LingewaardDoet!


Stichting deBol Bemmel, organisator van onder andere de 50+ wandeltochten, deBolL Junior Avond4Daagse, de Bevrijdingstocht, Dodenherdenking, concertjes et cetera, bestaat dit jaar twintig jaar en wil ter gelegenheid van haar vierde lustrum een Bemmels/Zwitserse 3Daagse organiseren op 16, 17 en 18 juli.


"Wij hopen dat we tegen die tijd weer een fantastisch weekend voor jong en oud mogen organiseren! Wij hebben twee initiatieven ingediend voor deze actie. Initiatief 1: het plaatsen van een deBol-bankje aan het Zwitserspad in Bemmel ter herinnering aan onze ambassadeur en oud-burgemeester van Bemmel Henk Bergamin op 16 juli en initiatief 2: een gezinsspeurtocht op 17 juli en twee wandelroutes op zondag 18 juli. Natuurlijk is daar geld voor nodig en we hopen dat velen één van de twee initiatieven van stichting deBol gaan steunen door de voucher te doneren ons."

"U kunt zelf doneren via de website van LingewaardDoet.nl of wij halen de voucher bij u op en verzorgen uw donatie. (bel dan: 06 54975063 Marianne of 06 22540214 Trudy). U kunt ook de voucher in de bus doen bij: Brouwerslaan 25 - Dk.Dr.Mulderstraat 14 - Randwijkstraat 5 - Poeldrik 10 - Ds. Israëlstraat 6 - Klappenburgstraat 47 in Bemmel. Wij hopen velen te zien bij onze gezellige en sportieve (after-corona) Bemmels/Zwitserse 3Daagse! En natuurlijk houden wij ons aan de coronamaatregelen! Informatie: www.debolbemmel.nl."