Nieuws uit dorpshuis De Tichel

HAALDEREN - "Na vele donkere maanden, waarbij de lampen zijn uitgebleven in ons gebouw mogen we bijna weer de deuren openen. Graag willen we weer mensen in De Tochel verwelkomen op donderdagmiddag 10 juni vanaf 13.30 uur tot 16.30 uur."


Het dorpshuis blijft de gehele zomerperiode op donderdagmiddag open totdat de verenigingen weer hun activiteiten op pakken. "We begrijpen dat de meeste verenigingen pas in september weer starten maar wij kunnen niet langer meer op u wachten. Mochten er groepen, verenigingen of organisaties zijn die ook niet langer kunnen wachten neem dan contact met ons op. Bij voorkeur via ons vaste telefoonnummer (alleen tijdens de beperkte openingstijden 0481-464409 ) of via de mail: Haalderen@kpnplanet.nl.

Het is voor ons als dorpshuis een erg bedroevende periode geweest. Wij zijn zo vreselijk graag uw woonkamer of sportzaaltje waar u elkaar kunt ontmoeten en kunt bijpraten. We hopen dat iedereen zich weer welkom gaat voelen in het dorpshuis.

Men is zich tijdens deze pandemie gaan realiseren wat het betekent als je geïsoleerd moet leven en super voorzichtig moet zijn met contacten. We hopen dan ook van harte dat men de verenigingen en organisaties weer gaat waarderen om de gezelligheid en broodnodige menselijke contacten.

De kledingruilbeurs is al een tijdje geopend met de covidbeperkingen. Zie daarvoor hun facebook of SWL. Ook zijn we op zoek naar medewerker/ster en bestuursleden. Hebt u belangstelling neem dan contact op via de mail: Haalderen@kpnplanet.nl."