Ingezonden brief

Gendt wordt wakker!

Via onze dorpsgenoten hebben we gehoord dat er bij WSG weer iemand, na meer dan vijftien jaar ontslagen is bij WSG. Wij hebben al eens eerder geschreven dat het sociale gezicht van WSG weg is, nu blijkt dat het intern ook weg is. In de eerst maanden van dit jaar is dit de tweede die ontslag krijgt en heeft er één medewerker vrijwillig gekozen voor een andere werkgever waar hij wel gewaardeerd wordt.

Drie ervaren krachten weg in een periode waar de grootste opgave voor WSG voor de deur staat, sloop en nieuwbouw Staatsliedenbuurt. Hoe wil je dit aanpakken? Met nieuwe en onervaren mensen en/of externe mensen die veel geld kosten? Met geld van u als huurder, ieder jaar weer 1.5 tot 4.5 % huurverhoging, behalve dit jaar.

Wij gaan niet over personeelsbeleid, maar zien zo onze vertrouwde gezichten en zeer waarschijnlijk onze corporatie langzaamaan verdwijnen. Wordt er zo naar een fusie toe gewerkt, personeel ontslaan, organisatie niet op peil en het bestuur van de HV opzij gezet door middel van het opzeggen van het vertrouwen (wat eigenlijk alleen maar kan door huurders). Zo is de realiteit. Volgende maand is de Algemene ledenvergadering van de huurdersvereniging, wij weten nog niet hoe en wanneer, maar laten het u op tijd weten, zodat u massaal kunt komen, als de corona het toe laat.

Huurders van WSG, wordt het geen tijd om te protesteren tegen de gang van zaken ?


Klankbordgroep Groep GMGB.