Dansvereniging Mixed Moves Club van het jaar

DOORNENBURG - Dansvereniging Mixed Moves werd genomineerd voor 'Club van het jaar', een verkiezing die door de Rabobank is georganiseerd.


De reden hiervoor was: Dansvereniging Mixed Moves en haar leden verdienen de waardering en erkenning voor alle tijd die ze in de club steken. Ze hebben er laten zien wat voor een geweldige club ze zijn en welke veerkracht ze hebben getoond.

Enkele weken kon er gestemd worden op de Sportclub en de cultuurclub van het jaar. Mixed Moves kwam uit in de categorie 'Sportclub van het jaar'. En met een flinke meerderheid van stemmen mag Mixed Moves zich nu een jaar lang 'Sportclub van het jaar' in de gemeente Lingewaard noemen.

Helaas had de vereniging te weinig stemmen om ook de winnaar van de provincie te worden. Maar alsnog is er een uitnodiging voor de award-uitreiking van 9 juni voor Mixed Moves.

Bestuur van Mixed Moves is ontzettend trots op deze titel. “We hebben in deze rare tijd veel dingen georganiseerd om met elkaar de elkaar in verbinding te blijven, en dat is erg goed gelukt. Ondanks alles kunnen we terugkijken op een gezellig dansseizoen.”

"Heeft uw kind ook interesse om te komen dansen, vraag dan een proefles aan via mixedmoves@gmail.com. Vooral kinderen in de leeftijd van 4 en 5 jaar zijn welkom in de nieuwe miniorengroep."