Volkstuintje in de kas Huissen. (foto: Jolanda van Moerkerk)
Volkstuintje in de kas Huissen. (foto: Jolanda van Moerkerk) Foto: Jolanda van Moerkerk

Kom (sfeer)proeven bij

Volkstuintje in de kas Huissen

HUISSEN – Sinds afgelopen 1 maart zijn de eerste enthousiastelingen begonnen aan een moestuin in de kas. Verschillende eigen geteelde groenten zijn al gegeten en heel veel is ook nog aan het groeien. Ben je benieuwd hoe dit eraan toegaat? Dan ben je zaterdag 5 juni van 11:00 tot 16:00 uur welkom om een kijkje te komen nemen in de kas Rietkamp 1a in Huissen.


De voordelen van groenten telen bij ons in de kas is dat je gezellig samen biologisch kunt tuinieren in je eigen tuintje. Dat geeft ontspanning en rust. Het is leuk en leerzaam voor jong en oud en je hebt geen last van regen, wind en kou. Naast deze voordelen kun je ook professioneel advies van tuinder Ap krijgen. Ontspan en kom tot rust bij het telen in de kas, 7 dagen per week zijn we open.

Wie wil het niet: puur en onbespoten eigen geteelde groente en fruit? Een feest voor het hele gezin. Heb je verder nog vragen? Kijk eens op onze facebook of instagram ‘Volkstuintje in de kas Huissen’, stuur een mail naar ‘volkstuintjeindekas@outlook.com’ of Whats-App naar 06 42669114. Je bent welkom met, en zonder, groene vingers.