Een flyer aan het Binnenveld, vooralsnog gaat hier gevist worden. (foto: Ruben, jeugdcommissie)
Een flyer aan het Binnenveld, vooralsnog gaat hier gevist worden. (foto: Ruben, jeugdcommissie) Foto: Ruben, jeugdcommissie

Viswedstrijden voor de jeugd in Huissen

HUISEN - Dit jaar organiseert hengelsportvereniging Sint-Petrus uit Huissen weer een viscompetitie voor de jeugd tot en met 17 jaar. (Dit jaar is er een uitzondering voor de kinderen die in 2020, 17 jaar zijn geworden.)


Op dinsdag 08, 15, 22 en 29 juni zal er gevist gaan worden op Het Binnenveld (Baron van Spittaellaan in Huissen) mogelijk dat door het hoge water er wordt uitgeweken naar De Zilverkamp. Meer info volgt zo spoedig mogelijk. Om 18:00 uur zal er geloot worden, van 18:15 tot 19:45 uur wordt er gevist en aansluitend wordt onder leiding van de jeugdcommissie de gevangen vis opgemeten. Aansluitend de prijsuitreiking waarbij iedereen prijs heeft. De kosten bedragen twee euro per persoon. En er is voor iedereen, altijd prijs!

Dit jaar wordt het voer en aas verstrekt door de jeugdcommissie, zodat iedereen met hetzelfde aas en voer vist om de wedstrijden eerlijker te laten verlopen. Overige regels en bepalingen staan op de Facebook pagina en de website. (https://hsvstpetrus.mijnhengelsportvereniging.nl) Aanvullende Covid-19 maatregelen / regelementen: - Heb jij of een gezinslid verschijnselen van griep of verkoudheid? Blijf dan thuis! - Per deelnemend kind mag er één begeleider aanwezig zijn, bij voorkeur uit het eigen huishouden. - Houd je te allen tijde aan de minimale afstand van 1,5 meter. - Er is een corona-coördinator aanwezig, deze is herkenbaar aan het oranje hesje en zal toezien op het naleven van de regelementen. Tevens is deze persoon aanspreekpunt voor aanwezige, gasten en eventuele handhavers. Hou je aan de gestelde regels, zo voorkomen we als vereniging eventuele boetes en sancties.