Afbeelding
Foto:

Woonwinkels Mattijssen in Bemmel

Jeurissen Wonen in Huissen gaan samen

Eén nieuwe winkel: Dé Huismeesters!

LINGEWAARD - De woonwinkels Mattijssen in Bemmel en Jeurissen Wonen in Huissen gaan samen. Onder de naam 'Dé Huismeesters' openen in juli 2021 hun deuren! "Door onze decennialange ervaring te bundelen zijn wij nu een nieuwe, unieke, professionele club mensen geworden met dezelfde passie."


De Huismeesters brengen sfeer in elke ruimte. Stoffen, behang, verf, vloeren en raamdecoratie zijn het gereedschap waarmee wij werken, kwaliteit staat hierbij voorop. "Om deze frisse start kracht bij te zetten wordt er op dit moment, op een nieuwe locatie op De Houtakker in Bemmel, aan een compleet nieuwe winkel gewerkt, waar ons team dat overloopt van expertise en creativiteit aan de slag kan. Vanaf juli 2021 verwachten wij daar de deuren te openen en bent u van harte welkom."

"Van onze schildersbedrijven Jeurissen Schilderwerken BV en Schildersbedrijf Harry Mattijssen BV kunt u blijven verwachten wat u gewend bent. Wij blijven heerlijk verder schilderen aan de toekomst, maar de winkel laten wij over aan Dé Huismeesters."

Ons nieuwe adres per juli 2021: De Houtakker 12A, 6681 CW Bemmel; www.huismeesters.com, E-mail: info@huismeesters.com; 0481 726330.