Foto:
Foto:

Dansschool MaxStudios in Schuytgraaf

heeft haar deuren geopend!

ARNHEM - Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover: de maatregelen in de sport- en cultuursector werden verder versoepeld. Een mooi moment voor dansschool MaxStudios, die vanaf afgelopen zaterdag haar danslessen weer voor alle leeftijden binnen in de danszaal mocht verzorgen, om de deuren officieel te openen.


De bouw van de dansstudio aan de Parelmoerwolk 9 in Schuytgraaf vond namelijk plaats midden in de periode van lockdows, waarbij de lessen regelmatig online of buiten hebben moeten plaatsvinden.
Wethouder Cultuur, Cathelijne Bouwkamp, heeft zaterdag 5 juni het lint doorgeknipt tijdens de officiƫle opening. Daarna werden er optredens gegeven door de dancecrews Maximum Devotion en True Dedication. Voor iedereen die niet stil kon zitten en lekker wilde dansen was er een mogelijk om deel te nemen aan een mini workshops.

Voor wie deze feestelijke gebeurtenis met dansworkshops heeft gemist en ook graag een les wil proberen, is er de mogelijkheid om in te schrijven voor gratis proefles.

MaxStudios, Parelmoerwolk 9, Arnhem, 06 26484206. Aanmelden voor een gratis proefles kan via de website www.maxstudios.nl.