Jeu de boulen (Kampstuk). (oto: Jeu de Boules Club Lingewaard)
Jeu de boulen (Kampstuk). (oto: Jeu de Boules Club Lingewaard) Foto: Jeu de Boules Club Lingewaard

Bourgondisch jeu de boulen in Huissen

HUISSEN - Volgende week woensdag (16 juni) 'Huissens ketsen met een Franse slag'. "Lijkt het u leuk om ook een potje te komen spelen in een Frans/Huissens zonnetje? Meldt u aan."

"Op verschillende plekken in Huissen liggen jeu de boulesveldjes, daar kunt u deze zomer volop gebruik van maken. Aanstaande woensdag krijgt u uitleg van ervaren leden van Jeu de Boules Club Lingewaard. We spelen met teams van maximaal 3 personen. U kunt zich alleen maar ook met een team aanmelden.

U speelt ongeveer een uurtje, we zorgen ook voor een klein hapje en een drankje. We vragen iedereen om zoveel mogelijk thuis van het toilet gebruik te maken in verband met corona. U hebt niets anders nodig dan goede zin en wij regelen de materialen." Locaties: Paalbalk, Waterlinie/Zanderij (Zilverkamp), Walstraat, Dr. Arienstraat (Centrum), Vlierstraat (Zand)


Aanmelden
"Omdat de 'officiƫle' inschrijftermijn verlopen is, maar er nog een aantal uren open staat, kunt u zich nog aanmelden! meldpunt@swlingewaard.nl, 088 2552555. Vragen? Kijk op www.lingewaardinbeweging.nl/nieuws of neem contact op met Quint van de Ven (Sport- & Cultuurcoach SWL): 06 13966536 of via q.vandeven@swlingewaard.nl."