KWF zoekt collectanten

Algemeen

LINGEWAARD - Het KWF-collecteteam in LIngewaard zoekt vrijwilligers die in de week van 6 - 11 september willen collecteren. Vanwege het coronavirus gebeurt dat in aangepaste vorm: op anderhalve meter afstand van de voordeur met de collectebus OF met een QR-codebord. Ook kun je je opgeven als mobiele collectant. Dan haal je geld op via WhatsApp.

Collecteren kost niet veel tijd. In slechts twee á drie uurtjes heb je een paar straten gelopen. Je kunt ook digitale collectant worden. Een paar dagen vóor de collecteweek ontvang je dan een e-mail of sms met een link naar je persoonlijke pagina. Vanuit hier kun je gemakkelijk een donatieverzoek delen via WhatsApp, Facebook, e-mail of andere kanalen.

Aanmelden

“Wil je ook helpen om zoveel mogelijk geld op te halen, aan de deur of via je mobiel? Meld je dan aan bij kwf.nl/collecte of bij éen van onderstaande coördinatoren. Ook voor eventuele vragen kun je bij éen van hen terecht. Voor Angeren bij Regina van de Broek-Peters 026 3254041; voor Bemmel/Ressen bij Ellen Teunissen 06 51801417; voor Doornenburg bij Irma Weijsenfeld  0481 424559; voor Gendt bij Birgitte Walgreen  06 11400193; voor Haalderen bij Silvia van Schaijk  06 12156766.

Kanker raakt ons allemaal: vrienden, families, organisaties - eigenlijk de hele samenleving. Meer informatie staat op: www.kwf.nl.