Dirigent Erik Fortier. (foto: Erik Fortier)
Dirigent Erik Fortier. (foto: Erik Fortier) Foto: erik fortier

Wij mogen weer samen fysiek zingen!

Algemeen

ANGEREN - Hebben jullie dat ook zo gemist? Zingen? Heb je wat meer vrije tijd en wil je graag overdag zingen in een leuk koor? Dan is dit je kans!

“Wij zijn op zoek naar leden. We zingen op de woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in het dorpshuis Angeren aan de Emmastraat 23 in Angeren. Bij voldoende belangstelling starten wij op woensdag 1 september een 50+ vocalskoor. Tijdens de repetitie worden de liedjes ingestudeerd onder leiding van onze enthousiaste dirigent.

Je kunt thuis oefenen met oefentracks, inzingbestanden en partituren die je na betaling van de contributie kunt vinden op de website. Welk repertoire? Onze talentvolle dirigent Erik Fortier maakt arrangementen op maat: pop rock, ballads en Nederlandse muziek van vroeger en nu. Ons doel is: een mooie koorklank te creëren. Een goede sfeer met oog en oor voor elkaar vinden wij heel belangrijk.”

Natuurlijk treden we ook op en doen mee op aanvraag aan verschillende evenementen. En wat nog meer: Tijdens de lockdown hebben wij via Zoom en Jamulus online samen kunnen zingen en zijn er ook projecten uitgevoerd vanuit ons muziekbedrijf ‘Zing4all’. Deelname hieraan kan ook nog op dit moment en in het volgende seizoen. Benieuwd naar al onze activiteiten, bezoek onze website!”