Team Computershop Arnhem. (foto: Ilona Kuster)
Team Computershop Arnhem. (foto: Ilona Kuster)

Computer-APK in juli: halve prijs

ARNHEM - "U kent het wel: uw computer is nog niet eens zo oud, maar hij doet toch niet precies wat hij zou moeten doen. Dan is het toch misschien tijd voor een APK voor uw computer. Deze APK kost normaal 49 euro maar in juli hebben we de prijs gehalveerd!"


"Voor maar 24,50 euro controleren we de belangrijkste onderdelen van uw notebook of desktop computer. Is er een onderdeel dat beter vervangen zou kunnen worden? Dan bellen we met u om te overleggen of u dat nog de moeite vindt. Omdat deze APK tijdelijk zo goedkoop is, is het ook best interessant om ook uw oude computer een keer na te laten kijken. Dat apparaat wordt misschien al een tijdje niet meer gebruikt omdat het zo langzaam is, maar vaak kan Computershop Arnhem hem voor weinig geld weer als een zonnetje laten werken."


Back2School?
"Sommige mensen moeten nog op vakantie gaan, andere zijn al bezig met het komende schooljaar. Veel scholen vragen tegenwoordig dat de leerlingen een notebook meenemen. Bij Computershop Arnhem kunt u kiezen uit zowel nieuwe als gebruikte notebooks. Sommige scholen hebben nogal speciale eisen, mocht dit zo zijn neem dit dan mee dan kunnen wij samen met u kijken welk notebook het meest geschikt is voor de opleiding."


"Als u in juli zo’n nieuwe of gebruikt notebook koopt, dan krijgt u bovendien gratis een virusscanner die u ook nog op twee andere computers kunt installeren."
Computershop Arnhem, Gamerslagplein 2 (achter winkelcentrum Presikhaaf), Arnhem; 026 3628250; www.computershoparnhem.nl.