Bootleg Betty een van de smaakmakers van een eerdere editie. (foto: Paul Snelders)
Bootleg Betty een van de smaakmakers van een eerdere editie. (foto: Paul Snelders) Foto: Paul Snelders

Ticketkassa vernieuwd UTMW-Festival open

HUISSEN - Vorig jaar werd, noodgedwongen door de coronamaatregelen, de vrijdagavond toegevoegd aan het festival. Dat is zo goed bevallen dat de organisatie heeft besloten ook dit jaar het festival met de vrijdagavond 3 september uit de breiden. 


Deze avond is met vijf bands waarbij de plaatselijke samengestelde band, die eerdere edities afsloot, dit jaar een met een prachtige tribute (we verklappen nog even niet welke) de avond zal gaan afsluiten. Verder onder andere coverwerk van New Sensation en een coming band Queens Pleasure. 

Naast de uitbreiding met de vrijdagavond is ook het festivalterrein uitgebreid en is er een bredere programmering. Op zaterdag 4 september zijn er twee podia waar de muziekliefhebber kan genieten van de livebands (rock, pop, blues, funk et cetera), is er singersong writer locatie, DJ & Dance-tent Ibiza Style, kan men meedoen met karaoke, slilent disco, is er een kinderprogramma en kunnen er zo maar schlagers op het terrein klinken en nog veel meer. Ga daarvoor naar de site of de  fb-pagina van UTMW.


Kaarten kunnen alleen online gekocht worden!  Ga daarvoor naar www.underthemilkyway.nl of de link op de fb-pagina van UTMW. Kaarten kosten vrijdagavond 12,50 en voor de zaterdag 15,00 euro. Passe-partout is mogelijk voor 25,00 euro.  De programmering is bijna rond. De organisatie is optimistisch gestemd en hoopt dat er in het eerste weekend van september een groot deel van de corona-maatregelen zijn opgeheven. Hou de site en de fb-pagina in de gaten voor meer nieuws en programmering.