Het Bol-bestuur 2021.
Het Bol-bestuur 2021. Foto:

deBOL viert vierde lustrum

in afgeslankte vorm

 BEMMEL - "deBOL 2001 - 2021. We hadden het zo mooi bedacht! Ter gelegenheid van het vierde lustrum van stichting deBol wilden we naast de onthulling van een Bol-bankje aan het Zwitserspad op vrijdag 16 juli een Bemmels/Zwitserse 2-daagse organiseren."


"Op zaterdag een gezellige gezinsspeurtocht ter compensatie voor het niet doorgaan van de deBol-Junior-avond4daagse en op zondag twee mooie wandelroutes voor volwassenen, als doekje voor het bloeden bij het niet doorgaan van de Nijmeegse 4Daagse en onze eigen Zwitserse Week.

Helaas gooiden alle coronamaatregelen ook voor ons roet in het eten! Er mogen geen festiviteiten et cetera georganiseerd worden. Het slechte nieuws is nu dat we hebben moeten besluiten om de gezinsspeurtocht te verschuiven naar een later tijdstip in september of oktober! Maar lieve kinderen, van uitstel komt geen afstel, na de vakantie gaan wij voor jullie een hele gezellige speurtocht organiseren en maken we er een extra goed feestje van!

Het goede nieuws is dat de onthulling van het bankje wel doorgaat op vrijdag de 16e en ook de wandeltochten (25 en 15 km) op zondag 18 juli gaan door! U betaalt deze keer geen inschrijfgeld want we vieren feest en trakteren u graag op een gezellige sportieve dag! Inschrijving (noodzakelijk) tot 15 juli. Kijk voor meer informatie op www.debolbemmel.nl of bel 06 54975063 / 06 22540214."