Benjamin vond het optreden niet één, maar twéé duimen waard! (foto: Silvanna Mahuletta)
Benjamin vond het optreden niet één, maar twéé duimen waard! (foto: Silvanna Mahuletta) Foto: Silvanna Mahuletta

Holthuus-Music-Festival

HUISSEN - De hele week liepen de leerlingen van IKC 't Holthuus uit Huissen al met hun Holthuus Music-Festival-bandjes om hun pols rond. Wat hadden we allemaal zin in vrijdag 9 juli! 


Maaike Dukers: "Na lange tijd mochten we eindelijk weer eens met de héle school samen genieten van een viering. Zaten we eerder wekelijks bij elkaar om van zang, dans en toneel te genieten, was het nu, door de coronamaatregelen, al meer dan een jaar aan de orde geweest. Toch werd er in de tussentijd natuurlijk wèl volop door de kinderen van de school gezongen. En dat niet alleen; iedere groep nam, samen met Troef Theater, een eigen lied op. Vandaag was de presentatie van deze nummers. 

Alle 17 groepen van 't Holthuus brachten om beurten hun lied ten gehore op het buitenpodium. De overige kinderen, hun begeleiders èn heel veel ouders vormden het publiek. Aan het eind van de dag kregen alle kinderen een festivalflyer mee met daarop de QR-code die naar de muziek toe leidde. Zo kon iedereen thuis nog nagenieten van alle leuke en originele liedjes.

Het festivalgevoel en het, zoals we het zelf altijd noemen, 'Holthuusgevoel' was weer volop aanwezig. Gelukkig waren we het samen genieten, samen zingen en samen vieren nog niet verleerd!"