Ron Pieters Makelaardij

vernieuwt!

HUISSEN - ‘Eigentijds, met verstand van zaken.’ Naar dat bekende motto lanceert Ron Pieters Makelaardij nu een compleet vernieuwde website. Daarop vind je uiteraard het vertrouwde, uitgebreide woning- en bedrijfsaanbod in Huissen en daarbuiten terug. 


"Maar het nieuwe uiterlijk is niet het enige wat is veranderd. Ron Pieters Makelaardij wil klanten goed informeren over de do’s en don’ts op de huidige woningmarkt. Transparant maken van de dienstverlening door stap voor stap uit te leggen wat er allemaal komt kijken als je je woning laat verkopen door het team van Ron Pieters. Met handige artikelen, nieuws en achtergrondinformatie kunnen kopers en verkopers een nog beter afgewogen keuze maken over aan- of verkoop. Hoe maak je bijvoorbeeld je woning klaar voor de verkoop? En hoe zit het met de nieuwe regels voor de overdrachtsbelasting? Dat lees je straks op de vernieuwde website.

Zoek je een nieuwbouwwoning? Houd de site dan ook goed in de gaten! Hoewel alle woningen binnen nieuwbouwproject ‘Poort van Huessen’ al verkocht zijn, komen er in de toekomst mogelijk meer nieuwbouwprojecten op de site te staan. Benieuwd naar de nieuwe website en het actuele woningaanbod? Bekijk ‘m snel op www.ronpietersmakelaardij.nl."