Afbeelding
Foto:

Nordic walken bij SWOG

GENDT - "Al heel wat jaren doe ik aan Nordic walken bij stichting Welzijn Ouderen Gendt, in het kort SWOG. Helaas moesten we door de coronaregels een hele tijd stoppen om met de hele groep te wandelen. Met zijn vieren en later met zijn tweeën of alleen, zijn we toch blijven wandelen. Maar nu mag het weer!"


De groep is weer opgestart. "Elke donderdagmorgen van 9.00-10.00 uur gaan we Nordic walken vanaf sporthal Walburgen, onder leiding van José of Jeanette, die dat om de week doen. Eerst lopen we een eind, dan gaan we wat rek- en strek oefeningen doen, waarna we weer verder wandelen in het aangegeven tempo. Dat tempo is ook afhankelijk van ieders persoonlijke mogelijkheden! En we eindigen ook weer bij de sporthal met wat oefeningen, een cooling-down. Daarna drinken we samen nog gezellig een kopje koffie in de kantine of op het terras van de sporthal."

"We hebben een gezellige groep, maar we kunnen er nog best wat lopers bij gebruiken. Lijkt het je wat, kom dan een paar keer meedoen. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Marga van der Velden, 06 10531007."