Herstart Swog-activiteiten Gendt

Algemeen

GENDT - De activiteiten van de Stichting Welzijn Ouderen Gendt (SWOG) zijn afgelopen maanden weer langzaam opgestart. Enkele groepen hebben besloten om de opstart uit te stellen tot 1 september. 

“We zijn blij dat we nu alle groepen weer kunnen laten herstarten. Op de locaties gelden de RIVM-regels. De regels zijn duidelijk aangegeven bij de ingang van de locaties. De herstart geldt voor alle activiteiten zowel  binnen als buiten.

Met ingang van 1 september kunnen de deelnemers weer starten van de sportlocaties sporthal Walburgen, gymzaal Nijmeegsestraat. De activiteiten in De Leemhof starten weer met ingang van 6 september. Het hof van Breunissen start weer op met ingang van 1 september. De soos begint op 2 september. Tekenen en schilderen start op 6 september. Het bloemschikken op 7 september, de eerste dinsdag van de maand.

“Vanwege het onregelmatig doorgaan van onze activiteiten in de afgelopen tijd zullen wij de inning van de eigen bijdrage starten vanaf 1 oktober. Iedereen is welkom om samen te genieten van ontspanning. Ook nieuwe deelnemers zijn natuurlijk van harte welkom. Voor info zie ook www.swo-gendt.nl.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden bij een bepaalde activiteit, dan kunt u contact opnemen met de coördinator van de groep die vermeld is op de website.”