Dames 1 competitiewedstrijd. (foto: Linzy van de Broek)
Dames 1 competitiewedstrijd. (foto: Linzy van de Broek) Foto: Linzy vd Broek

Volleybalclub Hexagon uit Angeren start competitie

Algemeen

ANGEREN - Na twee afgebroken seizoenen hopen wij van Hexagon op 16 september weer met veel enthousiasme te kunnen beginnen aan de NeVoBo competitie 2021-2022. 

Na de versoepelingen voor de binnensport in mei, is Hexagon weer actief in de zalen van dorpshuis Angeren aanwezig om de opgelopen achterstand in conditie en spel bij te spijkeren. Tijdens de zomersluiting kunnen we op maandagavond wel terecht om op een ontspannen manier onderling wedstrijden te spelen. Daarnaast was er op zondagochtend veel animo om in Gendt buiten beachvolleybal te spelen.

De trainingen voor de competitieteams zullen op maandag 30 augustus 2021 weer beginnen onder leiding van twee ervaren trainers. De dames starten om 20.00 en de heren om 20.30 uur. Er is dan nog maar weinig tijd beschikbaar om de teams weer klaar te stomen voor de komende competitiewedstrijden. Ook de recreanten zijn op de vrijdagen vanaf mei weer actief in de zaal en tijdens de vakantieperiode op een buitenveld aan De Duimeling in Angeren.

Hexagon is dè club van Angeren en kan nog steeds nieuwe leden gebruiken. Vooral bij de dames zijn we nog op zoek naar versterking. Daarvoor is ervaring gewenst, maar niet noodzakelijk. Ook heren en recreanten zijn natuurlijk welkom. Dus zoek jij nog een leuke en gezellige club om vanaf nu te volleyballen kijk dan even op de website www.vchexagon.nl, mail naar info@vchexagon.nl. of kom langs op de maandag- of vrijdagavond. De eerste twee maanden zijn helemaal gratis!