Bingo in dorpshuis De Tichel in Haalderen

Algemeen

HAALDEREN - Vanaf woensdag 1 september wordt in samenwerking met Vrouwenvereniging Haalderen weer gestart met de bingoavonden in dorpshuis De Tichel. Als vanouds is dat weer de eerste en derde woensdagavond van de maand. 

“We starten om 19.30 uur en hopen weer vele vertrouwde gezichten in goede gezondheid te ontmoeten. De eerst komende avonden zijn 1 september / 15 september / 6 oktober / 20 oktober/ 3 november / 17 november / 1 december / 15 december 2021.”

Het dorpshuis hoopt in de maand september weer volledig te kunnen starten en we vertrouwen erop dat iedereen alleen gezond en eventueel gevaccineerd het dorpshuis gaat bezoeken. “Gelukkig zijn we erin geslaagd een nieuwe medewerkster te hebben gevonden. Ook blijft het dorpshuis op zoek naar nieuwe bestuursleden en mensen die een steentje willen bijdragen aan ons dorpshuis. Belangrijk is om, wat we hebben aan voorzieningen, in stand te houden. Zaken en organisaties die verloren raken zijn moeizaam of helemaal niet meer op te starten. Er zullen helaas regelmatig gaten en hiaten gevallen zijn in onze gemeenschap door corona. Het wordt daarom steeds belangrijker om Haalderen leefbaar te houden. Graag willen wij als dorpshuis daar een flinke steen aan bijdragen maar dat gaat alleen lukken met zoveel mogelijk betrokkenheid van onze dorpsgemeenschap.

Voor de bingoavonden hebben we samenwerking gekregen met de Vrouwenvereniging Haalderen. Deze zal bij toerbeurt de avond verzorgen.”