KFW zoekt collectanten

Algemeen

LINGEWAARD - Het KWF-collecteteam in Lilngewaard zoekt vrijwilligers die in de week van 6 tot 12 september willen collecteren. Vanwege het coronavirus gebeurt dat in aangepaste vorm: op anderhalve meter afstand van de voordeur. Ook kun je je opgeven als mobiele collectant. Dan haal je geld op via WhatsApp.

Collecteren kost niet veel tijd. In slechts twee à drie uurtjes heb je een paar straten gelopen. Wil je helemaal de bank niet af? Word dan digitale collectant. Een paar dagen voor de collecteweek ontvang je een e-mail of sms met een link naar de persoonlijke pagina. Vanuit hier kun je gemakkelijk een donatieverzoek delen via WhatsApp, Facebook, e-mail of andere kanalen.

Wil je ook helpen om zoveel mogelijk geld op te halen, aan de deur of via je mobiel? Meld je dan aan bij kwf.nl/collecte of bij éen van onderstaande coördinatoren. Ook voor eventuele vragen kun je bij een van hen terecht. 

Voor Angeren bij Regina van de Broek-Peters 026 3254041. Voor Bemmel/Ressen bij Ellen Teunissen 06 51801417. Voor Doornenburg bij Irma Weijsenfeld 0481 424559. Voor Gendt bij Birgitte Walgreen 06 11400193. Voor Haalderen bij Silvia van Schaijk 06 12156766.

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal: vrienden, families, organisaties - eigenlijk de hele samenleving. De afgelopen decennia zijn er al belangrijke stappen gezet. KWF blijft zich inzetten om ervoor te zorgen dat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en meer mensen beter kunnen leven met kanker. Meer informatie staat op www.kwf.nl.