Jubilate van start!

Algemeen

GENDT - “Eindelijk kunnen en mogen we weer samen zingen!” Op 7 september gaat Jubilate om 20.00 uur enthousiast starten aan een nieuwe periode van zangplezier. 

“Natuurlijk zijn er ook veel vragen: zijn onze stemmen na zo’n lange tijd nog in conditie? Hoe zal het klinken met elkaar? Kunnen we nieuwe zangers en zangeressen verwelkomen?

Heb je je nog niet aangemeld? Kijk even op onze nieuwe website (www.jubilategendt.nl) voor contactgegevens per mail of per telefoon.  Deze website is onlangs tot stand gekomen in samenwerking met Studio Eef in Angeren en een mooie financiële bijdrage van Steunstichting Gendt-Doornenburg, waarvoor onze grote dank.

Je kunt vrijblijvend komen om mee te repeteren. Bovendien is er een mooi vooruitzicht: er staan dit jaar twee kerstconcerten gepland. Wanneer je besluit om langer te blijven zingen, ga je pas vanaf januari 2022 contributie betalen en dan kun je ons jubileumjaar meemaken. Neem een kijkje op onze website voor veel informatie en kom op 7 september naar De Leemhof.”