Afbeelding
Foto:

Locatietheater strijkt neer op boerderij 't Hemeltje Bemmel

BEMMEL - Boerderij ’t Hemeltje in Bemmel is vanaf 2 september acht avonden en vier middagen het decor van theatervoorstelling De vrouw, de klaproos en het paard, door Theatergroep Spaanse Peper. 


De vrouw, de klaproos en het paard. Per dag beginnen ontelbare dingen met bestaan. Planten, baby’s, spullen, ideeën, noem maar op. Ze ontkiemen of ontpoppen, ze worden geboren of komen tot wasdom. Op hetzelfde moment eindigen ook veel dingen met bestaan, omdat de fut eruit is of de interesse op.

Boeren bewegen actief mee met de stroom van veranderingen. Zij moeten soms iets laten eindigen om weer iets anders te kunnen beginnen. Zo verandert alles continu, ook al hopen we nog zo hard dat sommige dingen eeuwigdurend zijn. Is dat schrijnend of is dat mooi? Kom het meemaken in deze locatietheater voorstelling met afterbite op boerderij ‘t Hemeltje in Bemmel. 

De voorstellingen vinden plaats op 2, 3, 4, 5 om 20.00 uur en 9, 10, 11, 12 september om 19.30 uur. Op 4, 5, 11, 12 is er een extra voorstelling om 16.00 uur.

Verzamelen vanaf een half uur voor aanvang bij boerderij ’t Hemeltje Waaldijk 20 in Bemmel. De voorstelling wordt gespeeld in de buitenlucht en het publiek heeft vaste zitplaatsen. Trek warme en makkelijke kleding aan voor het bezoeken van deze locatievoorstelling.

Meer informatie over kaartverkoop staat op www.spaanse-peper.nl / Facebook.com/spaanse-peper