Catja Hendriks. (foto: Piet van der Horst)
Catja Hendriks. (foto: Piet van der Horst) Foto: Piet van der Horst

Catja zingt bij HNBK! U ook?

BETUWE - Catja zingt al enige jaren bij Het Nieuw Betuws Kamerkoor: “Ik zat bij een gezelligheidskoor en zocht meer uitdaging in het liederenrepertoire. Na een uitnodiging om eens te komen kijken op een open avond, was ik verkocht!"


"Ik beheerste het notenschrift niet, maar had een goede stem en werd enthousiast ontvangen. De fijne sfeer binnen het koor en de vele, prachtige klassieke werken die we hebben uitgevoerd, zorgen ervoor dat ik al acht jaar met heel veel plezier bij Het Nieuw Betuws Kamerkoor zing!”

Het Nieuw Betuws Kamerkoor is een gemengd koor dat hoogwaardige koormuziek uit alle tijden en stijlperioden brengt (zowel a capella als ook met solisten en orkest).

"Doe mee en meld je aan. Het is nu een ideaal moment om in te stappen. In de perioden dat zingen was toegestaan hebben we ‘coronaproof’ in kleine groepjes gezongen. Optimistisch en vol enthousiasme gaan we weer van start met het voltallige koor."

Er zal het nodige aan stemvorming worden gedaan en er wordt rustig naar een mooi kerstconcert in een fijne ambiance toegewerkt. Alhoewel het koor in de regel de uitdaging opzoekt zal het kerstrepertoire ook voor nieuwkomers aantrekkelijk zijn. Kijk op www.nieuwbetuwskamerkoor.nl.