Engelse les in Gendt

GENDT - Engelse conversatieles wordt bij Swog in Gendt aangeboden! Het doel van de Engelse conversatieles is om deelnemers in een ontspannen omgeving te laten oefenen met het praten van de Engelse taal. 


Veel mensen hebben ooit Engels geleerd, maar gebruiken het maar weinig in de praktijk. Door in een ongedwongen omgeving  regelmatig te oefenen, wordt Engels spreken ‘in het echt’ een stukje makkelijker.

Tijdens de lessen wordt gewerkt aan de hand van actuele onderwerpen; dat kan iets zijn uit een Engelstalige krant, maar ook iets dat lokaal speelt, of mensen persoonlijk aangaat. Gaandeweg wordt zo de woordenschat uitgebreid, maar er worden geen woordjes gestampt of grammatica oefeningen gedaan. We praten met elkaar en luisteren naar elkaar, maken allemaal fouten en hebben de nodige lol samen, onder het genot van een kopje thee of koffie.


De cursussen worden gegeven op donderdagmiddag in De Leemhof. De eerste les is 16 september om 13.30 uur. "Nieuwe cursisten zijn altijd welkom, dus maak een afspraak en kom een keer vrijblijvend kletsen! Je kunt je aanmelden via de coördinator Marga van der Velde, 0481 421996."