Trainer Dorien.
Trainer Dorien. Foto:

Powerwalk Huissen één jaar!

HUISSEN - "Bedankt enthousiaste powervrouwen van Powerwalk Huissen. Ik ben blij met jullie! Ik heb dan ook enorm veel zin in een nieuw Powerwalk jaar!"

"Het was een veelbewogen jaar met Covid-19 om ons heen en de wisselende coronaregels. Vanaf half mei mochten we gelukkig weer met de hele groep powerwalken. Sporten is belangrijk om fit & gezond te blijven. Sporten in de buitenlucht geeft  je rust, ontspanning en een energie boost."  

Wat is Powerwalk?
"Powerwalk is lopen in een stevig tempo. Je beweegt je armen actief mee en combineert het powerwalk met intervaltraining en spierversterkende oefeningen. Een complete work-out die je conditie verbetert en je verbrandt ook nog calorieƫn. Iedere training lopen we een andere route en ook de oefeningen variƫren per les. Zo blijft het afwisselend en leuk. Door samen met anderen te sporten motiveer je elkaar en daag je elkaar uit.
Powerwalk is Fit&Fun!"
 

Zelf ervaren? Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor een gratis proefles. Stuur een email naar info@powerwalkhuissen.nl of whatsapp 06 26838219. Trainingsdagen: maandag 19:15 uur en woensdag 9:00 uur.
Startlocatie : Brink Huissen. Tarief: 10 rittenkaart 55 euro. Powerwalk Huissen is ook te volgen op FB en Insta @powerwalkhuissen.