Afbeelding
Foto:

Autoshow, modekoopjesmarkt en

versmarkt in Bemmel gaan niet door

BEMMEL - De volgende geplande activiteiten op de Markt in Bemmel gaan helaas, hoofdzakelijk vanwege de nog geldende coronaregels niet door: 4 september autoshow, 18 september modekoopjes-markt en 2 oktober vers-markt. De organisatoren zijn niet in staat de regels op een verantwoorde manier te handhaven.


Is er dan niets te doen in Bemmel? Jawel hoor. Op zaterdag 11 september organiseert drumfanfare Eska, als alternatief voor de jaarlijkse Taptoe, een bandparade met acht korpsen door het dorp. Meer details en de route staan op www.eska.nl. De sinterklaasintocht staat gepland voor zaterdag 20 november. De details hiervan volgen later. 

Op zaterdag 27 november organiseert de Bemmelse Dweildag eenmalig een alternatieve Dweildag met een zeer aantrekkelijk programma. Meer details hierover zijn te vinden op de website van de Bemmelse Dweildag: www.dweildag.nl. De traditionele kerstmarkt staat gepland voor zondag 12 december. Deze zal dit jaar ook in afgeslankte vorm plaatsvinden. Hierover zal later nog communicatie plaatsvinden.

Hopelijk vormt corona voor deze evenementen geen belemmeringen meer. "Natuurlijk verwachten in 2022 wel weer volop evenementen en activiteiten te kunnen en mogen organiseren."