Participatiepunt Gendt weer van start

GENDT - Het enthousiaste team van het Participatiepunt Gendt staat klaar voor inwoners!


Het wekelijkse spreekuur is weer open en wordt vanaf nu gehouden in ruilwinkel Goed Spul aan het Kloosterpad, op woensdagochtend van 10-12.30uur. Hebt u als inwoner  een vraag over zorg en welzijn, dan kunt u gewoon binnen lopen. Telefoonnummer is: 06 82468221. Mailadres: PPGendt@swlingewaard.nl

De wekelijkse wandelgroep voor mensen die dit niet meer zelfstandig kunnen, gaat vanaf dinsdag 7 september van start. Wilt u hieraan meedoen of als vrijwilliger mee gaan lopen, meldt u zich dan, via bovenstaand telefoonnummer of loop even binnen op ons spreekuur.

De zangavonden gaan weer van start  (Hof van Breunissen) op de donderdagavond van 18.45-20 uur. Info  en aanmelding kan op het spreekuur of via bovenstaand nummer.

Répair Café begint op woensdagochtend 29 september in het Hof van Breunissen van 10-12 uur. Hier kunt u terecht voor kleine reparaties van huishoudelijke spullen en voor kleine naaiklussen. U betaalt hiervoor een vrijwillige bijdrage.

-Creaochtend zal vanaf 13 oktober en daarna op de eerste woensdag van de maand plaatsvinden. Deze ochtend is bedoeld voor mensen met een klein sociaal netwerk . Kosten: 2,50 euro per keer. Aanmelding via het telefoonnummer of op het spreekuur.

Eetcafé op maandag en donderdagmiddag gaat ook weer open in september. Aanmelden kan telefonisch via het Meldpunt SWL 088 2552555 of u loopt even binnen tijdens ons spreekuur.

Dorpsauto De Wielewaal rijdt weer met meerdere personen tegelijk, wel met mondkapje, 5 dagen in de week van 9.30 tot 17.30 uur in Gendt en Doornenburg.