Afbeelding
Foto:

Jubileumboek Reith & Ten Böhmer Accountants en Belastingadviseurs

‘De kracht van een persoonlijke aanpak’

ANDELST – Ter gelegenheid van het vijfentwintigjarig bestaan van Reith & Ten Böhmer Accountants en Belastingadviseurs werd woensdag 25 augustus het schitterend boek ‘De kracht van een persoonlijke aanpak’ gepresenteerd. Dat gebeurde op een feestelijke bijeenkomst in Herberg Den Engel in Dodewaard. De eerste exemplaren werden uitgereikt aan de kinderen van de drie compagnons van het jubilerend kantoor.


Vijfentwintig jaar Reith & Ten Böhmer. In 1996 begonnen in een woonhuis in Wamel, waar de oprichters Niek Reith en Wim ten Böhmer een kantoor hadden overgenomen. En nadat ook in 2010 Marco Franzen aanschoof, is het bedrijf uitgegroeid tot kantoor met 21 medewerkers, waar dienstverlening met hoofdletters wordt geschreven.

“Er is in die tijd veel gebeurd”, vertelde Wim ten Böhmer tijdens de presentatie van het jubileumboek. “Denk maar eens aan de introductie van het internet. Het versturen van e-mails werd gemeengoed. Zonder kunnen we niet meer. Zo maken we onder andere nu ook - in verband met privacy-regels - gebruik van een portal. Op onze vakgebieden zijn we eveneens nooit klaar, omdat de fiscale wet- en regelgeving doorlopend verandert.”

Veel dankwoorden werden gericht aan de echtgenotes Yvonne en Manon, de kinderen en de oud-werkgever, die al in 1992 vond dat Niek en Wim samen een goed duo vormde in zijn team. Als laatste – maar tegelijk de belangrijkste – werden de klanten genoemd. “Vijfentwintig jaar zijn zij het, die ons het vertrouwen geven om hen als ondernemers op fiscaal en juridisch gebied te adviseren.” De medewerkers werden verrast met de mededeling dat hen een meerdaagse reis naar Parijs staat te wachten.

Na de toespraak werden de eerste exemplaren van het jubileumboek uitgereikt. Een schitterend boek (voorzien van prachtig fotowerk), waarin interviews met de compagnons, de medewerkers en relaties van Reith & Ten Böhmer. Het wordt beslist een collector’s item!