Vorig jaar zitten, dit jaar niet. (foto: UTMW BY)
Vorig jaar zitten, dit jaar niet. (foto: UTMW BY) Foto: UTMW BY

Festival 'Under the Milky Way' in Huissen

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 september vindt de achtste editie plaats van het festival op de surfweide aan de Badweg in de uiterwaarden van Huissen. Met alle beperkende maatregelen mogen maximaal 2 x 750 bezoekers komen en we kunnen zeggen: “de zaterdag is uitverkocht”! 


Voor de vrijdag zijn er nog kaarten beschikbaar dus sla je slag. Want dat wordt ook een mooie avond met live optredens van onder andere New Sensations, Queens pleasure en natuurlijk de afsluiter Blond Animal met een eerbetoon aan de Golden Earing. In de open tent onder andere DJ Antoine, en een optreden van Druiprek. Waan je in de jaren negentig met hun house/rave gecombineerd obscure samples.

Op vrijdag gaat het terrein om 18.00 uur open waarna om 18.45 uur de band Grandma Bob het festival zal openen.

Zoals gezegd is de zaterdag uitverkocht. Heb je een kaartje dan zie je veel live acts van blues tot rock en van singersong tot Nederlandstalig. In de middag ook veel vermaak voor kinderen. Kinderen tot 12 jaar hebben overigens gratis toegang.

Alleen dus nog kaarten voor de vrijdagavond! Kaart kost 12,50 euro en ga daarvoor naar de site www.underthemilkyway.nl. Daar is ook het volledige programma te vinden. De organisatie zet er samen met de vele vrijwilligers de schouders er onder om er een mooi festival van te maken. Het terrein zal weer sfeervol  aangekleed  zijn.