(foto: Sander Damen)
(foto: Sander Damen) Foto: Sander Damen

The Brownie Box, een doosje vol lekkere brownies in je brievenbus!

BEMMEL - Booming business kan ook een gevolg zijn van crisis. Bij The Brownie Box in Bemmel weten ze daar alles van! 


Natascha te Nijenhuis, eigenaresse. Na een korte carrière als fiscalist besloot ik drie jaar geleden mijn droom te volgen: mensen blij maken met mijn bakcreaties. Mijn beste recept? Overduidelijk die smeuïge chocolade brownie. Dus waarom geen zelfgebakken brownies als klein cadeautje om iemand te verrassen? Gewoon vanuit huis, kleinschalig en ambachtelijk, één ovenschaal per keer. Met alleen de fijnste ingrediënten en echte kwaliteitschocola. Voor je beste vriendin als ze even niet lekker in haar vel zit, een zieke collega die wel wat steun kan gebruiken of in een gepersonaliseerde box als zakelijk relatiegeschenk.

Maar al snel bleek dit concept een groot succes en besloot ik halverwege 2019 mijn werkzaamheden vanuit huis naar een kleine bakkerij in Arnhem te verhuizen. Ik nam mijn eerste drie personeelsleden aan, wat ik ontzettend spannend vond. 

Begin 2020 gebeurde het ondenkbare, de eerste lockdown werd aangekondigd en van de een op andere dag werd ik overspoeld met aanvragen. De bakkerij in Arnhem werd al gauw te klein, waardoor ik geen andere keuze had dan wéér verhuizen. Ik heb inmiddels twee bedrijfspanden in Bemmel en werk dagelijks met zo’n twintig fantastische collega’s om alle bestellingen de deur uit te krijgen. Megatrots ben ik. Op mezelf, maar vooral op mijn team, want we zijn zover gekomen door dit samen te doen. 

"Ik ben nog steeds opzoek naar nieuwe collega’s waarmee ik van The Brownie Box een nóg groter succes kan maken. Wil jij werken bij de allerleukste Browniebakkerij van Bemmel? Kijk dan snel in het vacaturekrantje en wie weet sta jij straks te shinen in onze keuken! Liefs, Natascha."