Werk Ineke van Middelkoop en Pieter van Bernebeek. (foto: Pieter van Bernebeek)
Werk Ineke van Middelkoop en Pieter van Bernebeek. (foto: Pieter van Bernebeek) Foto: Pieter van Bernebeek

Kunst in de Hervormde Kerk in Gendt

GENDT - Op 11 en 12 september exposeren Ineke van Middelkoop en Pieter van Bernebeek in de Hervormde Kerk aan de Torenlaan in Gendt.


Het wordt een interessante expositie omdat het werk van Ineke en Pieter erg van elkaar verschilt waardoor de bezoeker een gevarieerd aanbod aan kunstwerken te zien krijgt.

Ineke exposeert foto’s met een impressie van natuur en landschap. De foto’s zijn een weergave van haar verwondering. Ze gebruikt haar camera zoals een schilder zijn penseel. Haar landschappen zijn niet gedetailleerd, maar geven een impressionistisch beeld.

Het werk van Pieter van Bernebeek  is met modern realisme goed omschreven. Zijn realistisch weergegeven stillevens zijn meer dan een nauwkeurige weergave. Zijn schilderijen, ambachtelijk geschilderd in olieverf vallen op door hun sprekende kleuren. Naast stillevens schildert Pieter ook portretten in opdracht.

Iedereen is welkom op zaterdag 11 en zondag 12 september tussen 11.00 en 17.00 uur in de Hervormde Kerk aan de Torenlaan in Gendt om zichzelf te overtuigen van de kwaliteit van het werk van Ineke en Pieter.

Wil men al eerder een indruk krijgen van het werk van Ineke en Pieter kijk dan op www.inekevanmiddelkoop.nl en www.pietervanbernebeek.nl.

Deze expositie is een onderdeel van de kunstroute van het Kunstcollectief Gelderse Poort. (zie voor meer info: www.kunstcollectiefgeldersepoort.nl)