Gezichtstherapie bij het DPH. (foto: Ans Dominicus)
Gezichtstherapie bij het DPH. (foto: Ans Dominicus) Foto: Ans Dominicus

Dames Platform Huissen begint weer

HUISSEN -  "Eindelijk mogen en kunnen we weer van start. Een heel nieuw seizoen ligt voor ons en het is fijn om elkaar weer te ontmoeten om weer eens even bij de praten." 


"Op dinsdag 14 september maken we er een gezellige avond van met een hapje en een drankje en heel veel jubilarissen. Voor deze avond is het gewenst dat leden zichzelf opgeven. Dat kan door te bellen naar Ans Jurjus of Ans Dominicus. Doe dit wel voor 10 september.
 De avond begint om 19.45 uur in zalencentrum De Valom."


Het Dames Platform Huissen is een gezellige damesvereniging die meegaat met de tijd. Met een actief, oplettend en ondernemend bestuur. Iedere tweede dinsdag van de maand is er een bijeenkomst in zalencentrum De Valom. De avonden zijn heel verschillend, soms educatief, informatief, creatief maar ook een leuke bingo en een mooie decemberavond maar het is vooral gezellig! "Voor de coronaperiode werd er in het voor- en najaar een mooie dagtocht georganiseerd en we hopen van harte dat dit in 2022 ook weer gaat lukken. Voor iedere avond in het seizoen krijgen de leden een uitnodiging met informatie over de betreffende avond. Het DPH heeft ook een eigen website en een FB pagina waar veel foto's op staan. Kijk gerust eens rond."

De contributie bedraagt 35 euro per seizoen. "Wilt u eerst vrijblijvend een kijkje komen nemen op een van onze avonden dan betaalt u vijf euro entree. Ook dan bent u van harte welkom en besluit u om lid te worden dan vervalt het entreegeld. Probeer het eens, het dames platform Huissen is écht een avondje uit!" (www.facebook.com/dph.huissen)