De wandelaar wordt warm onthaald bij Brood Bar Buitenpoort Huissen
De wandelaar wordt warm onthaald bij Brood Bar Buitenpoort Huissen Foto:

Exodustocht inspireert

HUISSEN - De Exodustocht is voor velen een uitdaging. Op het sportieve vlak maar ook op het individuele terrein van positieve uitdagingen.


Dat gold zeker ook voor Marco uit Vlaardingen.Voor KiKa legde hij liefst 211 kilometer af. Voor het Goede Doel sloot hij op 21 augustus af met de digitaal aangemelde Exodustocht-afstand van 45 kilometer. Bij de finish in de Brood Bar Buitenpoort in Huissen ontving hij naast een lekkernij ook de aan de tocht verbonden medaille.

Marco was onder de indruk van de natuurschoon en de WOII-markeringen. Kasteel Doornenburg, de Linge, de dijken, park Meinerswijk en de John Frost brug vertelden als stille getuigen. Het Massagraf voor burgers maakte diepe indruk.


Exodustocht 

De vergunning voor de Exodustocht is verleend en we zullen op gepaste manier de veiligheidseisen invullen. De doedelzakmuzikant gaat als een zwerfkei door de parcoursen van de vijf afstanden.

Op zaterdag 2 oktober is het Rode Kruis de Goede Doelen partner. Reden genoeg om mee te doen voor iedereen. Meldt u aan op www.exodushuissen.nl.