Meditatie. (foto: Elina Fairytale via Pexels)
Meditatie. (foto: Elina Fairytale via Pexels) Foto: Elina Fairytale via Pexels

Kom dichter bij jezelf tijdens

stilteweekend in klooster

HUISSEN – Van 23 - 26 september vindt het Stilteweekend plaats in Klooster Nieuw Sion in Diepenveen. Het Stilteweekend biedt deelnemers de mogelijkheid even helemaal niets te hoeven doen, en zo volledig tot rust te komen.


Wanneer heb jij voor het laatst écht tijd voor jezelf gehad? Werk, privé, online en offline; we staan altijd ‘aan’, en ervaren stress door alle prikkels die daarbij komen kijken. Maar wat als dat even niet zo hoefde te zijn? Geen prikkels, geen spanningen, niet hoeven voldoen aan verwachtingen. Tijdens het Stilteweekend ben je écht even alleen met jezelf, in absolute rust en een serene omgeving. 


“Het Stilteweekend draait om ontspanning, rust, balans, stilte en zelfreflectie", licht organisator Annemarijn Mutsaers uit Huissen toe. "Het is een unieke kans om jezelf weer terug te vinden, of juist om dichter bij jezelf te komen. Lever bijvoorbeeld je smartphone in, en ervaar hoe het is om even helemaal onbereikbaar zijn. Lees, schrijf, of laat je opladen door de natuur op een van de prachtige wandelroutes. Jij bepaalt.”

Het Stilteweekend biedt optioneel diverse activiteiten met voor ieder wat wils. Annemarijn: “We organiseren uitgebreide yoga- en meditatiesessies. In de natuurrijke omgeving van het klooster zijn bovendien prachtige wandelroutes. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. We bieden onze gasten eerlijke, 100 procent biologische gerechten, zowel vega als vegan. Goed en gezond eten houdt je lichamelijk in balans.”

Kosten voor deelname: 295 euro. Bekijk op Instagram @Stilteweekend2021